divendres, 20 de juliol del 2012

Ni net, ni segur, ni tranquil,... ni transparent


Si algú té encara dubtes sobre la realitat del nostre govern permeteu-nos que hi anem afegint més detalls.


L'alcalde té oberts una sèrie de procediments d'investigació a l'Oficina Antifrau de Catalunya per presumptes irregularitats en temes de contractació de personal i urbanístics. En Joan Rubal, com a regidor de Gent i amb la voluntat d'interessar-se pel tema i responent al compromís de fer el millor possible la seva feina, va demanar accés per VEURE els expedients MUNICIPALS corresponents.

Els expedients són les carpetes on es recull tota la documentació relativa al procés obert que es podrien consultar sense necessitat que l'Oficina Antifrau s'hi hagi pronunciat.
L'accés a l'expedient sobre les contractacions li ha estat DENEGAT.

És cert que l'alcalde pot prohibir l'accés a la informació però també estarem d'acord que aquesta manca de transparència posa en dubte la netedat, la seguretat i la tranquil·litat en la gestió del nostre ajuntament. No podem acceptar la impunitat i la prepotència d'alguns poders fàctics i tampoc a Llavaneres.

Comproveu vosaltres mateixos com es va respondre també a les demandes per veure l'expedient municipal sobre els processos oberts per suposades irregularitats en els temes urbanístics del Club de Golf (NO PERMÈS) i de la Llar d'infants Sant Nicolau (CONDICIONAT).

La feina dels regidors de l'oposició ja és prou dura i ingrata que només falten els impediments d'aquest alcalde Graupera (CyU - PP), com a mínim, tèrbol.
Us en mantindrem informats ..... si ens deixen.