dissabte, 28 de juny del 2014

Gent amb Acord


El passat cap de setmana es va presentar Acord per Llavaneres, una nova proposta de participació política a la que els de Gent ens hi sumem. Acord vol ser plural, de progrés i local.
Ens uneix amb la nova proposta les ganes i la necessitat d'ajuntar forces per fer un Llavaneres més participat i just. Cal renovar el tarannà polític actual que està més que superat i és incapaç d'il·lusionar la majoria de l'electorat. No creiem en la política caduca de "lluita" i discussió permanent contra els altres grups que no pensen com nosaltres, creiem en la necessitat de trobar ponts per l'acord i que aquest ens acostarà a la solució millor. Llavaneres el farem entre tots o no el farem.


Treballarem per acostar-nos al millor amb responsabilitat, honestedat i esforç, valors que han de continuar marcant el nostre estil de fer política de poble. No hi ha set Llavaneres diferents.
Sense renunciar al nostre compromís amb els qui ens van fer confiança per aquesta legislatura, Gent de Llavaneres col·laborarem amb l'ACORD.

Seguirem publicant els nostres articles però a partir d'ara us recomanem, seguir el nostre treball també al web d'ACORD.