dimecres, 16 d’abril del 2014

NOU GOVERN: FACTURES PAGADES


El nou govern de concertació CiU, ERC, GENT, SOS i PSC ha començat a fer els deures. El que cal destacar és que està fent els deures pendents de l'antic govern.
Al ple d'ahir es va aprovar una modificació de crèdit per tal de complir amb factures pendents a proveïdors i també a entitats del poble. La quantitat total de l'import de les factures arriba a més de 100.000€. Els diners s'han estalviat de l'actual rebaixa dels sous dels polítics. Tal i com explicava el nou regidor d'hisenda Albert Sala (ERC), amb l'estalvi del sou de tres polítics de l'antic govern es manté tota la corporació, 17 regidors, i a més s'han pogut pagar les factures.
Els que paguen són els regidors del nou govern que, a més de complir amb les factures, van renunciar al cobrament dels 150€ que corresponen a l'assistència al ple que tenia un únic punt i que va durar menys de mitja hora.
Els que cobren són els regidors del PP i els No Adscrits de l'antic alcalde que a més de votar en contra del pagament de les factures signades per ells mateixos, van ser incapaços de renunciar al cobrament dels 150€ per barba.
No acceptem tampoc els arguments pel vot en contra de l'actual oposició (PP, NA) reclamant que "no se'ls havia consultat" i insinuant que s'havia fet un "tracte de favor" a algunes entitats. La decisió, de gestió i no pas política, estava compromesa per ells mateixos i el pagament a les entitats era per comissió de serveis i no pas una subvenció.
I encara ens haurem de sentir, com va dir fa poc el regidor Bertomeu (PP), que els governs del PP deixen “la nevera plena”. Potser es referia a plena de factures.

Nous criteris, nou estil, nou funcionament.