diumenge, 8 de maig del 2011

Presentació del programa de Gent

El dissabte vam fer la presentació del programa de gent a Ca l'Alfaro. Va ser un acte participat en el que diferents companys de Gent van presentar els àmbits del programa electoral.

L'Emili Minguell va presentar les propostes pel Territori defensant amb contundència la posició decidida de Gent a favor de la protecció de la riera i en contra del desdoblament de l'autopista. En Lluís València va posar exemples per a una bona Gestió tant de la capacitat humana com econòmica de l'Ajuntament. La Laura Gómez i La Tuti Comalat ens van presentar les propostes de participació que necessita el poble. L'Elias va parlar de la seva gestió per defensar el dret de les persones grans de Llavaneres. En Salvador Milà, ex-conseller de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i diputat al Parlament ens parlà de la necessitat de defensar l'estat de benestar que tant ens ha costat assolir i de les coincidències del seu partit ICV-EUiA amb Gent pel que fa també amb les polítiques de defensa del Territori.

En Joan Rubal va parlar de la necessitat del canvi a Llavaneres i de la proposta ferma que continua representant el grup de Gent.

Al final en Carles Carmona va presentar el nou web de Gent www.gentdellavaneres.cat amb informació de les propostes del Gent i amb la possibilitat també que tothom hi pugui penjar les seves propostes pel poble.

Gràcies a tots