dilluns, 23 de maig del 2011

Ho tenim clar, Gent com tu

Després dels resultats els de Gent hem tornat a sentir-nos recolzats pels votants. La feina feta fins ara ens ha tornat a estar reconeguda i això ens esperona a continuar en el mateix camí.

El control de la gestió i de la despesa, el compliment dels compromisos, el tracte just als veïns i als treballadors de l'ajuntament, el no permetre les dedicacions exclusives, entre d'altres, continuaran sent els nostres referents.

Tenim feina i la volem fer, si hi cap, encara millor. En Joan i l'Emili, els nostre representants, ens garanteixen més presència al ple. Seguirem presentant propostes i fent front a la política d'aparador per fer avançar el poble i continuarem buscant i liderant, si cal, el treball conjunt amb els altres grups.

Volem que us arribi el nostre agraïment i el nostre compromís de defensar la confiança que heu dipositat en nosaltres.

Hem estrenat aquesta nova web i a través d'ella pretenem mantenir-vos informats de les nostres accions. Ara ens espera el nomenament del nou alcalde amb el que continuarem sent molt exigents.

Volem deixar ben clar també que el nostre grup està obert per si hi voleu prendre part més activament. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i ajudeu-nos a fer realitat aquest poble per les persones.

I ara a despenjar pancartes que volem el poble net.

Fins ben aviat amics.