dijous, 5 de maig del 2011

Darrere de Ca l'Alfaro









De: Laura Gómez

Aquí us deixo unes fotos que he fet amb el meu mòbil perquè fa uns dies que he quedat sorpresa una altra vegada de l'actitud del nostre senyor Alcalde.
Ahir, en sortir de Ca l'Alfaro, em trobo aquest cartell.

Em va sobtar que de cop i volta a l'ajuntament li preocupi que el parc tingui un horari que s'ha de complir quan els usuaris habituals del parc portem molt de temps queixant-nos de la deixadesa del mateix. Al parc ens hi hem trobat de tot: capses de pizzes tirades pel terra, ampolles d'alcohol buides, xibeques amagades entre les herbes, "fumetes" al costat dels nens, bebès i petits que hi juguen al parc... En fi, darrera de la gran casa senyorial de Ca l'Alfaro hi ha tot un món per descobrir, creieu-me. Fi9ns i tot l'ajuntament ha tingut queixes de veïns de Can Soldevila que han trobat a faltar roba estesa o tovalloles de platja dels seus porxos manllevades per individus que salten a la nit des del parc a la comunitat de veïns.
Aquest alcalde ha tingut quatre anys per resoldre el problema de la manca de compliment d'un horari pels parcs del poble i no tan sols no hi ha fet res en aquests quatre anys sinó que ara sembla que ho vol aprofitar per la seva campanya electoral. Cal que entre tots fem memòria.

Gent amb memòria

Salutacions!

1 comentari:

Anònim ha dit...

ara se'n recorden d'aquestes coses... a buenas horas mangas verdes