dijous, 5 de maig del 2011

Més sorpreses ... i un compromís









De: Laura Gómez


Més sorpreses. Ahir vaig veure que a diferents voreres del poble...

... s'hi estaven fent accessos per a la gent amb mobilitat reduïda, cosa que aprovo fermament, però veig en la rapidesa de fer-ho ara un interès amagat. Aquestes voreres , 4 "duros" i pocs dies de feina, només volien una mica de bona voluntat i ja feia temps que haurien d'haver-se arreglat.

Una altra sorpresa davant de l'antic camp de futbol

Per culpa d'un fanal, fins ara, era inviable anar d'un costat de la vorera a l'altre amb cotxets de nadons sense haver de baixar a la calçada. Aquest maleït fanal ara JA NO HI ÉS, cosa que també aprovo evidentment, però repeteixo .... fa pudor a INTERÈS!

En voleu més?

Fins al dia 29 d'abril estaven totes les marquesines de Llavaneres plenes de publicitat tant de política com de particulars anunciant-se per trobar feina o d'altres similars. Justament el dia 29 era quan es celebrava el sopar de CIU en un restaurant de Llavaneres. La notícia l'havíem pogut llegir tots els vilatans als cartells de CIU que hi havia a tot Llavaneres, incloses les marquesines dels autobusos. Bé doncs, al matí següent, l'ajuntament ja havia fet netejar totes les marquesines i havia penjat un cartell on es prohibeix penjar publicitat.

No sabria com definir a aquest fet sense que semblés ofensiu, així que vosaltres mateixos us podeu crear el vostre criteri de la manera de fer de l'actual govern.

Aquest escrit és un fidel reflexe del perquè m'he decidit a formar part de Gent. Fins fa un parell de mesos no tenia cap vincle amb cap partit polític i va ser a Gent on vaig trobar escolta a les meves inquietuds, que són moltes i que m'agradaria compartir-les amb tots vosaltres.


És des d'aquí que faig una crida a totes aquelles persones que tingueu inquietuts com les meves que vingueu el proper dia 7 de MAIG a CA l'ALFARO a les 12h a la presentació del programa de Gent de Llavaneres perquè ens puguem conèixer millor.

Salutacions!