dimecres, 16 d’octubre del 2013

Esclata la crisi al govern de Llavaneres

Amb la dimissió de tres regidors del govern Graupera Fàbregas esclata la crisi que es veia a venir. Aquesta setmana els regidors Lluís Nogueras ( 2n tinent d'alcalde i regidor d'Ensenyament, Cultura i Festes), Salvador Ramón (Regidor de Serveis Municipals i Manteniment) i Marta Alsina (regidora de Joventut i Participació Ciutadana) han presentat la seva dimissió com a membres del govern Graupera Fàbregas.


El pacte d'interessos particulars CiU + PP, el conflicte no resolt de l'alcalde amb els partits matriu de la federació de CiU, l'ambient de tensió i inseguretat permanent a l'ajuntament, el tarannà autoritari de l'alcalde incapaç de mantenir un diàleg constructiu amb l'oposició i les seves imputacions davant dels jutjats han fet insostenible la situació.
La gota que va fer vessar el got va ser l'explulsió del govern del regidor Juan Garcia (CiU) i la negativa de l'alcalde de donar laparaula als regidors del propi govern Srs. Lluís Nogueras i Sandra Carreras.
Benvinguda la crisi si serveix per millorar les expectatives d'un govern que s'havia demostrat incapaç i caduc. Ara és l'hora de treballar conjuntament i que totes les forces polítiques ajuntin voluntats per robar sortida a aquesta nova situació.

Gent continuarem, com sempre, al servei de Llavaneres. Us en mantindrem informats
Infromacions publicades: El Mundo (cliqueu la imatge) i La Vanguardia