diumenge, 13 de setembre del 2009

L'11S a Llavaneres








per: Miquel Molinàs

Va ser un goig veure, aquesta diada, totes les associacions homenatjant Rafel de Casanova. Els pobles tenen símbols, història, personatges i aquests ens fan avançar.
Des de Gent però, un partit que treballa al poble i per al poble de Llavaneres, en volem fer una lectura local.

D'entrada el nostre agraïment a les associacions que són elements cabdals pel poble. El moviment associatiu és un indicador del grau de maduresa d'una societat.
Ens agrada la nostra cultura catalana i expressem el nostre interès per qualsevol altra sempre amb el respecte i defugint qualsevol relació de dominància. Per això ens agrada recordar que Gent va treballar molt per una Biblioteca Pública i en l'Escola Municipal de Música que ara són una realitat.
Tenim clar que la integració és un element identificador del nostre passat, present i futur. Per això som un partit que defugim els partidismes i els enfrontament per qüestió de color polític. Defensem el treball en equip a l'ajuntament i no ens convencen els governs de partit únic. No ens agraden les dictadures de cap color ni els alcaldes, d'abans o d'ara, que creuen que tenen la veritat única i que són els qui estimen més Llavaneres. Estem orgullosos d'haver contribuït a la creació de l'Escola bressol municipal, en el nou Institut de Secundària i el Museu Arxiu Municipal.
Estem convençuts que som hereus de gent de mar i de pagès i que som responsables de cuidar d'un racó de país amb un entorn del que n'hi ha pocs. És per això que defensem la preservació de la riera i denunciem qualsevol intenció de enterrar-la sota el ciment. Seguirem treballant per un urbanisme que respecti els valors del poble. També estem orgullosos d'haver participat en la creació del Bus Municipal i en la recuperació per als vianants del Carrer de Munt.
Estem orgullosos del nostre passat i confiats en el futur. Pera això hem treballat per habitatges protegits decents, hem aconseguit la gratuïtat del bus per la gent gran i ens sentim protagonistes dels ajuntaments joves.
Gràcies a tots, visca Llavaneres i visca Catalunya.

Agraïm al Departament de Comunicació de l'Ajuntament la imatge