dissabte, 1 d’agost del 2009

Projectes de Llavaneres i el centre de dia










Per: Manolo Ortiz de Lazkano


He vist molts plànols de l’Ajuntament amb projectes molt interessants per Llavaneres i la seva gent.
Tenim l’escola bressol a Sant Pere; l’arranjament de la riera amb un giratori a l’alçada del monument a Vives i Tutó; els pisos de protecció oficial a can Riviere i al carrer de Sant Antoni; un emplaçament nou per la policia municipal per que puguin treballar i atendre els ciutadans en millors condicions. També es parla d’un projecto de passeig a la platja per passejar, en bicicleta o a peu, de Mataró fins Arenys de Mar. També està en la ment del consistori, i treballa per quant arribi el
moment, que ferrocarril pugui ser soterrat al pas per Llavaneres, Sant Vicent de Montalt i Caldetes. Un altre projecte, és la gratuïtat de la autopista, i suprimir la idea d'una autovia paral·lela a la autopista actual. Seria la partició del poble en dos. ¡¡¡ Esgarrifós !!!
Aquest tres últims projectes, no depenen directament de l’Ajuntament però treballen i controlen les projectes d’obres que tinguin que passar per Llavaneres.
Del que no sento parlar ni he vist plànols es del centre de dia per la gent gran, i una residència per persones que es troben bé, però soles i falta de forces per desenvolupar sense ajuda el treball de la casa.
Suposo que l’Ajuntament ja hi treballa, i el que cal millorar és la comunicació per part de l’Ajuntament cap al ciutadà.
Espero viure per aconseguir veure, si no tot,s algun de aquest grans projectes
Atentament: Manolo un de la gent gran