dimarts, 22 de juliol del 2008

LES PERLES DE LA MINERVA (I) DESPERTAPÈSOL

Ara que tot just s'ha acabat la festa Major ens agradaria destacar alguns actes de la nostra Festa major d'Estiu “la Minerva”.
Per la seva frescor i originalitat felicitem a Acció Juvenil pel seu “Despertapèsol”. L'acte es va celebrar al pati del CEIP Labandària el dissabte 19 de juliol.
L'acte va començar amb una actuació dels bastoners. L'actuació destil·lava joventut i tradició. Elements que costa tant de trobar junts i que cal de totes totes que es potenciïn des de qualsevol institució.
La botifarrada ens va permetre gaudir d'un dels moments més tradicionals com és el sopar a la fresca amb veïns i amics. Les actuacions musicals, plenes de autenticitat i joventut ens van fer ballar a tots. Un públic sobretot juvenil, però també amb uns quants que un xic més grans també ens agrada la música amb ritme i amb “marxa”, va omplir l'espai i va acompanyar tota l'estona als artistes.

El jovent és el futur però també el present. Només cal desitjar que aquells que ja no ho som de joves sapiguem fer un espai per als més joves. Ens estan demostrant amb escreix que els hi és necessari i se'l mereixen. Per molts anys Acció Juvenil.
Aprofiteu aquest espai al bloc per destacar (o no) d'altres perles de la nostra Mineva.