diumenge, 22 d’abril del 2007

Apadrina un plàtan

El projecte de cobriment de la riera de Llavaneres inclou la retirada d'una seixantena d'arbres, entre ells més de vint plàtans.

El projecte de cobriment de la riera aprovat per l'actual consistori, descriu com es construirà un calaix de formigó d'uns 11 metres d'amplada i 4 d'alçada al llarg del tram que va de l'Avinguda Catalunya fins una mica més avall del monument del Cardenal Vives. També es cobrirà amb un calaix semblant un tram de la riera d'Avall.

El projecte d'engenyeria no contempla cap tipus d'urbanització de la superfície coberta, únicament diu que l'obra es cobrirà amb els materials prèviament extrets.

Es a dir: es taparà el tram de la riera i desprès ja veurem si es fa una rambla pavimentada o es deixa una explanada de terra.

Per poder fer l'obra esta previst que es retirin uns 60 arbres, entre ells la majoria de plàtans que hi han junt al la carretera.

Es pot estar d'acord o no amb el cobriment de la riera, però el que creiem imprescindible que es conservin els arbres que donen identitat i personalitat a la entrada del nucli Urbà.

Per això volem engegar una campanya en favor de la conservació del plàtans i altres arbres afectats.

Si estàs d'acord, apadrina un plàtan:

Envia un e_mail indicat el teu nom i dades de contacte, prepararem un llista de padrins per recollir firmes.

Agrairem també els teus comentaris en aquest blog.

La riera que volem