divendres, 31 de gener del 2014

Un govern perdut, un poble sense nord


Sempre hem suposat que el polític és aquell qui posa sempre els interessos del comú per davant  dels propis, que treballa per trobar acords amb aquells que no tenen el mateix punt de vista, que és honest i diu la veritat encara que s'hagi d'enfrontar a la gent, que gestiona amb honestedat i transparència el patrimoni de tots,...

Aquest govern ha perdut: partit, majoria i ara la poca credibilitat si és que n'havia tingut mai.
Al ple de gener es votava una modificació del POUM per poder condicionar l'aparcament de l'Avda. Jaume Brutau. Un modificació que clama al cel i que el govern va tornar a perdre i el que és més greu, Llavaneres la va tornar a perdre. Calia 2/3 dels vots i tan sols els sis regidors del minigovern (renegats de CiU i PP) la van votar a favor. Els onze regidors de l'oposició, amb els tres de CiU que van abandonar el govern i el que va ser expulsat, s'hi van abstenir. A tots ens va quedar clar que va ser una altra oportunitat perduda per un govern que tan sols està a la defensiva i es continua mostrant inútil per l'acord i el pacte..  Quan de temps trigaran a donar la culpa a l'oposició?

Com pot ser que a Llavaneres tinguem tan mala sort? O és responsabilitat de tots? N'aprendrem algun dia?
Per això treballem a Gent, per explicar el què passa. No pretenem tenir la veritat. Ens interessa que estiguem informats i així  participar pel poble. És l'única oportunitat per fer-lo millor.