dissabte, 11 de gener del 2014

L'alcalde suspèn la seva reprovació

A dia de la publicació d'aquesta nota ja s'ha tornat a convocar el ple (dijous 9 de gener i en horari laborable 12:30) però l'oposició ha retirat les mocions i preguntes, també la de la reprovació, demanant que es posposés pel proper ple ordinari.


Al ple del 30 de desembre es va presentar una moció d'ERC de reprovació a l'alcalde.
Se' l'instava que deixés les seves competències actuals i que passés a la condició de regidor no adscrit fins que no finalitzin els diversos processos judicials en els que està imputat.

El motius que suportaven la moció eren:
  • la situació de desgovern a l'ajuntament, mala gestió, irregularitats, manca de transparència, agreujada a més amb la pèrdua de suport polític de l'alcalde.
  • les imputacions davant la llei a la que l'alcalde està sotmès (mobbing laboral i delicte contra l'ordenació del territori )
  • les actituds d'un govern que sembla que responen més als interessos personals que als del poble (contracte d'assegurança que els cobriria davant de faltes judicials)
Us convidem a revisar la intervenció del regidor Joan Rubal (Gent). Comproveu vosaltres mateixos si l'actitud de l'alcalde respon a una voluntat de diàleg i d'acceptació, no ja les possibles responsabilitats, sinó de la gravetat de la situació en la que es troba i en la que està posant el poble. O si pel contrari és una actitud desafiant, provocadora i de manca de respecte per qui en aquells moments té el torn de paraula.



La reprovació no es va poder aprovar doncs l'alcalde va suspendre el ple degut als aldarulls provocats després que ell mateix no donés la paraula al regidor Sr. Salvador Ramón (CiU i fora del govern).
El canvi és urgent