dissabte, 14 de desembre del 2013

Sobre la sensibilitat, l'educació, el respecte a les persones i al Ple

No acceptem més mentides ni abús d'autoritat d'aquest personatge que tenim com alcalde. La revista municipal no és un fulletó de propaganda ni s'ha d'utilitzar pels interessos personals.
La Zitzània , també a l'Astèrix
Que aquest alcalde és una vergonya ja fa temps que alguns ho sabem i ara ho demostren els fets. La seva mala imatge a nivell local, comarcal i nacional no és cap secret. També fa temps que des d'aquí denunciem l'ús partidista i personalista que en fa de les institucions i dels recursos públics.
Tot això queda palès quan la revista municipal és utilitzada en benefici propi per faltar a regidors de l'oposició. Al darrer número de desembre'13-gener'14 i a l'editorial, s'atreveix a emetre un judici personal amb el que desqualifica el comportament de dos regidors Juan Rubal (Gent) i Josep Ruiz (SOS). És molt greu que utilitzi de manera personalista aquest mitjà públic i més quan no explica tots els fets. La protesta dels regidors de Gent i de SOS era per que ell no havia admès a tràmit al ple una moció, presentada per tota l'oposició, per introduir modificacions al Reglament Orgànic Municipal (ROM) en defensa del dret a la participació i la informació de la gent i també per regular qui i com s'estableixen els sous i les dedicacions dels governants.
L'estratègia d'aquest personatge d'enfrontar la gent encara ens esperona més a continuar amb el nostre esforç per fer més democràtic, més participat i més just aquest ajuntament. No ens cal repetir el nostre reconeixement per la feina de la regidora Bastida (PSC) així com la nostra denúncia de la política emmetzinada de l'actual alcalde i el seu govern a sou. Al mateix temps tornem a manifestar de forma clara i rotunda el suport als nostres regidors. Per cert el regidor Emili Minguell (Gent), que no s'esmenta a l'editorial, també es va aixecar d'un ple segrestat i manipulat pels interessos personals.
Al mateix editorial, l'actual l'alcalde, també prova de justificar la seva pèrdua de majoria al ple excusant-se sota els interessos partidistes. Ja n'hi ha prou de veritats a mitges que només afavoreixen uns pocs, que sempre són els mateixos. Volem un alcalde just i per tots.
Podem discutir les formes però que aquestes no ens facin perdre el nord i l'únic nord és el bon funcionament del poble. En una cosa sí que estem d'acord amb l'editorial, confiem que la justícia, el més aviat possible, posi a cadascú al seu lloc.

1 comentari:

mmolinàs ha dit...

Un alcalde sense partit, ni majoria, ni vergonya. Només li queda el sou i l'orgull que malauradament també ens enfonsa a tots.