dissabte, 26 de gener del 2013

Carta d’en Joan Rubal a Josep Ferrer, ex-alcalde de Sant Andreu de Llavaneres

Carta de suport d'en Josep Ferrer (1 de maig de2011)
El proper 22 de maig se celebraran eleccions municipals, i no cal dir de la seva importància per la incidència directíssima en els ciutadans, ja que el govern que en surti serà qui dirigirà el municipi els pròxims quatre anys en temps molt complicats.

Des de Convergència i Unió hem fet, fem i farem tot el possible perquè el nostre poble tingui un creixement harmònic i sostenible, i alhora tingui els serveis necessaris i de qualitat. I per això tenim les persones que amb decidida voluntat de compromís i treball, dedicaran tots els seus esforços per aconseguir-ho.
Ja coneixeu en Bernat: Jove, treballador i dialogant, i alhora seriós, honest i amb experiència municipal. Ell és qui encapçalarà un equip de homes i dones amb empenta, il·lusió i capacitat de treball, perquè Sant Andreu de Llavaneres es mereix molt més.

Carta d’en Joan Rubal a Josep Ferrer, ex-alcalde de Sant Andreu de Llavaneres
Amb aquesta carta, l’ex-alcalde Josep Ferrer, un dels puntals de Convergència a Llavaneres, ens “venia la moto” de la candidatura de CIU al poble. El que va ser alcalde entre 1999 i 2003, en Josep, ens parlava d’en Bernat com a “jove, treballador i dialogant, i alhora, seriós, honest....”.
Potser ha arribat l’hora que en Josep Ferrer demani perdó al poble de Llavaneres. Vist el que hem vist. Vista la dedicació o, més ben dit, la manca de dedicació, l’exemple com a cap del personal municipal, les hores d’arribada a la feina que van provocar la reducció de sou, l’assistència al despatx i el rigor en la feina, potser, Josep Ferrer, que demanis perdó per l’embolat.
Senyor Ferrer, Josep, dius “dialogant”. Vist el comportament als plens, la manca de respecte a l’oposició de manera continuada; la desconsideració amb persones del públic, ciutadans de Llavaneres per part de l’alcalde i la impossibilitat manifesta d’en Graupera per mantenir una relació “mínima” amb la resta de membres del consistori; vist l’estat de nervis del personal municipal, a qui es culpa permanentment quan les coses van malament, Josep, potser que demanis perdó per la carta “comercial” i, permet que et digui per la “publicitat política enganyosa” que suposa.
Benvolgut Josep, ens parlaves de la seva capacitat de treball, de la seva honestedat i experiència. Vist els informes de l’Oficina Antifrau, que descriuen el comportament del teu company Graupera, del teu “protegit” i “producte” electoral. Un informe que posa de manifest un menyspreu per les normes que van més enllà del que políticament podem suportar; un home que ha obviat els advertiments dels tècnics una vegada i una altra per saltar-se la normativa de contractació. Potser, Josep, ha arribat l’hora que demaneu perdó per la carta de suport.
Vist, Josep, el tracte que reben uns ciutadans i uns altres, segons les preferències de l’alcalde. Vist l’exemple de la gestió d’un expedient urbanístic també investigat per l’Oficina Antifrau. Vist l’informe que van emetre amb afirmacions tant rotundes respecte a l’actuació de l’alcalde que ens fan posar vermells de vergonya. Potser, Josep, que d’una vegada per totes, si no voleu actuar amb responsabilitat rebutjant públicament les seves actuacions, potser que demaneu perdó tots aquells que el veu ajudar i també els que ara, per por per les raons que siguin, es resisteixen a aturar el seu comportament.
És ben curiós, vist des de fora de Convergència i Unió, que ningú als partits de Convergència Democràtica de Catalunya i a Unió Democràtica de Catalunya vulgui sentir parlar d’aquest home; que no s’admeti el seu retorn com a militant, però que el mantingueu com a alcalde encara que sigui amb la vostra inactivitat i el vostre silenci. Ningú no el vol, però a tothom li està bé. Un dia, benvolgut Josep, haureu d’explicar des de Convergència per què. Per què no li heu retirat el vostre suport.
Amb el respecte que m’has merescut sempre, t’haig de dir que us esteu portant malament amb Llavaneres. Perquè hi ha una cosa de la teva carta en la que estem d’acord: “Sant Andreu de Llavaneres es mereix molt més”.