dimecres, 27 d’abril del 2011

REPETIM AMB EN JOAN

AQUEST DISSABTE DIA 30 A LES 12H, A L'AVDA. VERGE DE MONTSERRAT (davant de Ca l'Alfaro) , ACTE DE PRESENTACIÓ DE'N JOAN RUBAL.

Els de Gent repetim. Amb ànims renovats però repetim. Vam apostar fa quatre anys per una coalició (CiU, ERC i Gent) que havia de portar un canvi de tarannà en una política local liderada fins aleshores pels interessos particulars dels que encara tenim present el cas Pretòria. Varem perdre en l'aposta, malauradament pel poble, doncs l'alcalde Graupera no ha sabut estar a l'alçada i s'ha deixat enlluernar pel poder. La política populista que no vol fer enfadar ningú i que només pensa amb el benefici electoral ens acaba passant factura a tots. Pocs projectes, molt malestar i molt lluny encara de la qualitat de vida que tots volem per Llavaneres.

En Joan Rubal continua sent el nostre candidat. Experiència, al govern i a l'oposició, categoria política, discurs pragmàtic i contundent, realista i coherent com pocs segueix al capdavant de Gent. Repetim sí però en volem més. Llavaneres necessita de la veu independent de Gent i ara esperem tenir més representació a l'ajuntament.

Llegiu l'article a l'Avui Foto:LLA