dimecres, 13 d’abril del 2011

Prou actes incívics al poble

No és de rebut que aquell qui promet civisme i ordre se'l salti en benefici propi. No és el primer cop i ara també ens toca denunciar-ho. Som conscients que amb la denúncia el poble no hi guanya però com a mínim que no ens prenguin el pèl i ajudem a identificar els poca vergonyes.

Ha estat en aquesta celebració de la Festa del pèsol. Quan tots vam aprofitar per celebrar la diada hi va haver qui en va voler treure profit partidista. Ens referim a la carpa que van instal·lar CiU a la vora de la pèrgola a l'Avda. Montserrat.

No ens val el desconeixement, ara tampoc no són innocents. Quan Gent vam demanar a l'ajuntament si es podia posar una parada a la Fira se'ns va contestar, del govern de CiU, que no hi hauria parades de partits. També sabem que la Junta Electoral ha prohibit expressament la distribució de propaganda electoral fins al dia 6 de maig, data de l'inici de Campanya electoral. La mesura és ben clara i el seu esperit és estalviar recursos i que es respecti el tarannà habitual de les viles fins el període de Campanya. Ni globus amb logotip, ni fulletons amb fets, ni ...

Quan ho vam veure es va posar en coneixement de la policia local. De seguida es va recollir la parada però ens ha tornat a quedar clar qui no respecta ni llei ni ciutadania. I ara ens tocarà tornar a sentir valors com els de civisme i respecte en boca dels qui no practiquen amb l'exemple. Alguns se'ls veu el llautó quan aprofiten la justícia i l'ordre en benefici propi . Preneu-ne nota.