dimecres, 31 de març del 2010

La Riera que volem: SÍ al passeig NO als abocaments

Hem rebut amb satisfacció l'anunci de l'aprovació definitiva del projecte d'obres ordinàries del carril bici annex a la riera de Sant Andreu, entre l'avinguda de Catalunya i el passeig marítim de Sant Andreu de Llavaneres.
Celebrem que el govern Graupera ara l'encerti doncs està clar que Gent el que vol és el progrés de Llavaneres.
Celebrem que un altre dels projectes enunciat al programa electoral de Gent estigui més aprop.Seguirem reclamant l'espai natural de la riera com un bé a protegir. No acceptarem el cobriment ni parcial ni total de la riera que seguim defensant com un espai de relació entre la ciutadania i una finestra amb el que va ser un element natural i característic del nostre poble no fa pas tants anys.
No podem deixar de denunciar tampoc l'ús i abús que se'n continua fent com a abocament de terres.(Imatges preses amb el mòbil el 31 de març de 2010, disculpeu la qualitat però més greu n'és el contingut)Aquests abocaments en malmetre la coberta vegetal dels marges afavoreixen la degradació dels mateixos i accelera l'erosió que posa en perill els marges dels camins i carretera.La prohibició d'aquests abocaments va ser un aspecte que el nostre regidor Joan Rubal, en el temps que va exercir com a regidor de Medi ambient, va cuidar també de manera especial.

El compromís de Gent segueix sent fer costat a les iniciatives de progrés per Llavaneres i mantenir-nos ferms en la denúncia de la mala gestió.

Més informació: Web de l'ajuntament