dimecres, 30 de desembre del 2009

Sacrificis i sacrificats











Fa pocs dies hem publicat al bloc un escrit del nostre company i amic Manolo en el que es parlava de servei de menjador social que s'ofereix al Casal d'avis del nostre poble. És cert que el servei de menjador del Casal de la Gent gran romandrà tancat aquestes festes però, també gràcies a la sensibilitat de persones com ell, el servei social de menjador que depèn de Serveis Socials de l'ajuntament, es continuarà oferint a l'altre casal del poble, el Casal Familiar.
Celebrem que aquest servei de menjador social es continui oferint. Com bé sabem en Manolo i la seva junta van ser els impulsors d'aquest servei pel que ara vetllen més que justificadament. Alhores amb la regidora Paquita Picart i a proposta de la Junta del casal d'Avis es va aconseguir aquest servei que ha resistit un govern PP i que ara volem que continui.
Agraïm doncs a tots aquells que us preocupeu per aquells que més necessiten. Agraïment que fem extensiu i en especial al nostre Manolo que porta molts anys participant al poble. Gent com ell són d'una altra fusta, generosos i sacrificats. Gent que dóna la cara i no es ven a cap preu, ni depèn de cap medalla.
Bona feina company i tranquils avis que aquí en teniu un que vetlla perque les coses es facin bé.