dijous, 30 de juliol del 2009

Carta a l'alcalde : d'injustícies i discriminacions










Per Joan Rubal


Benvolgut alcalde,

Els darrers dies hem treballat conjuntament per tal de presentar un escrit unitari d'al·legacions al Pla Territorial Metropolità de Barcelona. Com bé saps, tots els grups hem aportat la nostra visió i, com a conseqüència, el document final no ha estat l'inicial sinó el resultat d'aquest treball colze a colze de tots, també dels que finalment no han volgut signar. Al final de l'escrit hem posat la nostra signatura com a representants dels diversos grups municipals.
Fa uns dies vàrem rebre des d'Alcaldia la notícia de la roda de premsa que segons es deia convocàveu els alcaldes de les 3 viles per a demà passat dimecres en relació amb aquest tema.
Sento dir-te que, un cop més, veiem que les teves preocupacions tenen més a veure amb la possibilitat de fer-te una fotografia per a publicar en premsa que no pas per correspondre a la col·laboració que tots hem prestat en aquest tema. Un cop més mana la foto per sobre de l'actuació com a poble que tots hem volgut donar. Una vegada més ens mostres que la possibilitat de treballar junts és un objectiu impossible perquè res no t'importa més que passar per sobre de tots els que hem fet possible aquesta postura majoritària. No has tingut la capacitat per a convocar-nos a tots els que hem treballat conjuntament amb tu per tal que tots, i no només el trio habitual, prenem part en l’acte com a impulsors que hem estat d’aquest document d’al·legacions.
No sé si ets tu o som la resta que no aprenem.
En algun cas anterior, quan passava això, he arribat a pensar que no hi havia mala intenció, però haig de confessar-te que he passat ja aquesta fase: ara veig que jo mateix i Gent de Llavaneres, representada per mi, ens hem equivocat amb tu i amb el teu grup, Convergència i Unió. Hem comès un pecat, com sempre, d’excés de confiança. Acabo dient-te que difícilment repetirem en aquest error.
Joan Rubal, Llavaneres 28 juliol 2007
Enllaços: web ajuntament

3 comentaris:

Miquel Molinàs ha dit...

Un altra cop ens retratem amb els defectes de forma. Aquests detall denoten la manca de confiança o d'oportunitat política en aquest alcalde.

Unknown ha dit...

Quan parleu del govern de Llavanere dieu " El govern convergent " cap de les que governa te carnet de convergent, Tots les tenen carnet son de unió.

Anònim ha dit...

La llista en la que hi anaven era la de Convergencia i Unió i són tots dos partits que tenen la responsabilitat del govern. Tot lo altre, Manolo, són qüestions internes que no han d'afectar al ciutadà.