diumenge, 17 de juny del 2007

UN AJUNTAMENT QUE ENCARA NO HEM POGUT CONSTITUIR

Des de Gent lamentem que, avui 15 de juny, encara no haguem pogut constituir el nostre nou ajuntament. Quan la majoria de municipis ja tenen el nou alcalde i nou govern , a Llavaneres encara tenim la feina a mitges. El termini per posar-nos al dia és el proper 6 de juliol, en el que hem d'haver-ho deixat tot clar i net.
El problema es genera el dia 27 de maig en el recompte del vots d'una de les taules electorals. En aquesta taula l'error es produeix a l'escriure un 63 en loc dels 53 vots que en realitat correponien a ERC. Aquests error flagrant es veu només provant de fer quadrar els vots emesos amb els vots assignats a cada formació. A Llavaneres es van assignar 10 vots que mai no van ser emesos. Les matemàtiques no enganyen i els números canten, tothom ho veu clar i així es reconeix la mateixa nit de les eleccions.
El que passa després és difícil d'explicar i cal demanar responsabilitats a tots. Hi ha hagut molts que han vist l'error i encara no s'hi ha posat remei.
No entenem com no hem pogut arreglar a temps un error tan flagrant, com tampoc podem entendre les actituds d'alguns partits de provar treure profit d'aquest error tot i haver reconegut el mateix.
Gent de Llavaneres farem tot el que estigui en les nostres mans per normalitzar tan aviat com sigui possible una situació vergonyant i que en res afavoreix els interessos de Llavaneres.
No entrarem en en el joc d' interessos i tenim molt clar que cal que tothom posi els del poble, abans dels particulars.