dilluns, 26 de novembre del 2012

El suport a l’alcade

Si en el ple de dilluns passat es feien públiques  les irregularitats comeses per l’alcalde Graupera en matèria de contractació de personal, avui hem llegit a la premsa (El Mundo de 26 de novembre de 2012) que, com a mínim, hi ha un altre denúncia contra ell a l’Oficina Antifrau de Catalunya. En aquesta ocasió ha estat el seu ex-partit UDC qui la ha presentat la denúncia per presumpta prevaricació, se l'acusa de que, en sis ocasions i en contra dels informes dels tècnics municipals,  ha derogat competències d'altres regidors atribuint-se-les per “perdonar” les sancions imposades a particulars i empreses per infraccions en l’àmbit de la via pública, urbanisme i governació.

Si no n'hi ha prou amb les noves denúncies d'UCD, partit que ja ha demanat a Graupera que retorni l’acta de regidor,  (La Vanguardia del 12/09/2012), què més farà falta per tal que els socis de govern CiU i PP comencin el procediment per substituir a Graupera en l’alcaldia de Llavaneres?

Llavaneres no mereix un alcalde que governa amb la prioritat de mantenir-se en el càrrec, que decideix manera arbitrària, que afavoreix a uns en contra de l'interès general, que creu que no comet irregularitats perquè les amaga, que considera que l'excusa del “sempre s’ha fet així” és un motiu que justifica la signatura de decrets, que utilitza el càrrec pel benefici personal, que aprofita la seva posició i recursos d'alcaldia per intimidar al ciutadà. Un alcalde capaç d'assenyalar a les persones per les seves preferències polítiques no és digne de representar al poble.


Graupera va saber com assegurar-se el suport per ser re-elegit alcalde, però no juga net i ara se li veu el llautó. El calaix de les sorpreses on amaga tot el que creu que no és cert està a punt de rebentar.Senyors regidors, vostès poden substituir l’alcalde de Llavaneres, deixin de donar-li suport, tots hi guanyarem.

1 comentari:

Anònim ha dit...

... i jo tota innocent em pregunto ... si tinc un alcalde que avui m'afavoreix saltant-se totes les normes... no se m'acut pensar que algun dia hi haurà un alcalde que potser afavorirà a un altre en perjudici meu, o del meu col·lectiu? aleshores, tindré la vergonya de quixar-me????

Que l'alcalde faci irregularitats vol dir que hi ha ciutadans que les accepten! recordem-ho... (tot i que n'hi pot haver alguna que sigui per poc coneixement de com han de funcionar les coses)


L'alcade actual (no tinc la moral d'anomenar-lo "nostre", perdoneu) sembla que que mana una empresa de les d'abans (però molt abans, eh?)... "aqui mano jo perquè sóc l'amo" que pot fer i desfer al seu aire... i no em trec del cap que és o era notari!!!

Se m'esgoten les sensacions, està posant a prova la resistència de la població fins esgotar l'ànim de la gent pacífica i justa.
Sr B.Graupera ... si la política és fer el que a UN li dona la gana, felicitats, ho està fent perfecte... però calli, que jo em pensava que els nostres representants s'amoïnaven més pel bé col·lectiu que del particular... és clar que jo, no sóc notaria. Què hi farem!

Imma D.P.