dissabte, 8 d’octubre del 2011

Sense cap explicació

L'alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera va fer obrir dimarts passat al despatx del Grup Municipal de Gent de Llavaneres i junt amb dos treballadors (de serveis tècnics i d'atenció al ciutadà) van traslladar a un altre espai tota la documentació i material excepte dos ordinadors d'aquest grup municipal. Tot seguit va fer canviar el pany. Encara no s'ha donat cap explicació al grup per a una violació tant descarada d'un espai que ha de ser reservat. Gent de Llavaneres no sap tampoc a hores d'ara a quina documentació o informació dels ordinadors pot haver accedit l'alcalde convergent.
Resulta que el govern ha decidit reubicar despatxos, mira, serà que l'ajuntament necessita espais... Bé, resulta que ara tampoc la decisió no ha estat consensuada i hi ha hagut grups municipals més afectats que d'altres... i resulta que sense tenir a punt el nou despatx d'un grup de l'oposició, va l'alcalde, i mana que li encapsin tot, i fins i tot ell mateix es posa a remenar... i l'altre s'ho troba tot esgarriat... (amb el que costa, ja fer un canvi d'armari de temporada! o canvi de pis!!)
Amb més espais faran millor la feina? Això del treball en equip i de respectar l'oposició s'ho creu aquest “nou” govern?
Podeu llegir la carta del regidor Joan Rubal a la resta de regidors de l'ajuntament valorant el fet
Visc...a Llavaneres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es una mostra més de la falta d'ètica, el despotisme i la prepotència d'alguns que es diuen polítics. Que es consideren, i son considerats pels seus com si fossin els "señoritos" del "cortijo", la vella classe política falta de consideració. Confonen la seva missió al servei del poble amb el servei als interessos personals o de partit. Utilitzen el poder administratiu que han rebut de les urnes com a medi per perpetuar-se a la poltrona. No creuen que han de sotmetre las seves actuacions al control de la oposició a la que deprecien sense recordar que representa als ciutadans.

Anònim ha dit...

Joan;

Anims i no et deixis trepitjar per aquesta colla de despotes il.lustrats, xupopters,vividors a cuento en el govern sense fotre ni brot i que es pensen que això es el seu Cortijo s.a particular

T' animo a treballar més que mai per donar llum a les vergonyes que passen en aquest poble i a denunciar-les publicament o on fagi falta (ja m' entens)

Tens la força , els anims i la obligació moral de no fallar-nos a les 400 perones de Llavaneres que varem confiar en GLL i amb la teva feïna al capdevant.


Lenya al mono i fote'ls canya...

a reveure,