dimecres, 14 de setembre del 2011

Flors, xiulets i "nacionalistes" a la diada

No pretenem desenfocar la celebració de la diada a Llavaneres però tampoc volem que ens donin gat per llebre. Ens referim a la pàgina informativa de l'ajuntament en la que s'hi veu només una part de les imatges de la celebració.
La diada nacional va tornar a concentrar les associacions i la gent del poble. Després del discurs amb referències històriques va venir el de l'alcalde. Una xiulada de part del joves es feia sentir per protestar pel tancament del seu Casal.
Dies abans havíem llegit al web oficial la notícia del tancament fent referència a "actes vandàlics" i "defectes causats a l'estructura de l'edifici".
Xerrant amb la gent sembla que se'ns confirmà que els suposats motius d'aquest tancament no justifiquen la mesura i són tant sols excuses d'un govern incapaç de tenir una mica de cintura amb el dia a dia. El que han aconseguit és un nou enfrontament amb la ciutadania (recordem el problema dels sous) i ara a més amb aquell grup social, el dels joves, amb el que cal més comprensió, voluntat d'acord i mà esquerra.
Parlant de l'esquerra... tampoc no hi busqueu cap imatge del partit del PP portant la seva ofrena floral. Cal recordar que ells són els nous socis de'n Graupera (CiU?). És incoherent un discurs d'un alcalde que que pretén donar imatge de "nacionalista català" i que acorda un pacte contranatura amb un PP encara més descaradament nacionalista espanyol. Aquest pacte ara encara fa més “pudor de negoci”.
Vagi per endavant el nostre agraïment a totes les entitats que van fer possible una diada participada un any més al nostre poble.
Visca Catalunya i visca Llavaneres!
Foto: web de l'Ajuntament