dilluns, 3 de maig del 2010

Per la dignitat de tots els llavanerencs
per: Miquel Molinàs

Aquesta tarda ens hem trobat a la plaça de l'ajuntament una trentena de veïns de Llavaneres per mostrar el desacord amb les mocions presentades pel PP i CiU que pretenen convertir el padró municipal en element de denúncia en contra del col·lectiu immigrant.

No ens resignem en veure com polítics de baixa categoria moral utilitzen amb finalitats electoralistes, de partit i fins i tot personals, el que ha de ser una eina d'integració i de correcta gestió municipal com són les dades del padró. Llegiu sinó les declaracions dels responsables de la coalició convergent al Punt.
Quina confiança tindrà l'immigrant que vingui a Llavaneres a l'hora de complir amb la seva obligació de ciutadà i empadronar-se? Com justifiquem la situació de marginalitat a la que es veuran abocats, en cas d'estar fora del padró, al no poder accedir a drets tan bàsic com l'educació i la sanitat? Com podrà l'ajuntament gestionar les polítiques d'ajuda al col·lectius més desafavorits, entre ells els immigrants, si no els tenim empadronats?
La injustícia i la indignació ens ha reunit avui a la plaça de l'ajuntament. El nostre agraïment als qui ens heu manifestat el vostre suport encara que no hàgiu pogut venir.