diumenge, 8 de novembre del 2009

HA ARRIBAT L'HORA SR. ROS








per: Miquel Molinàs

Ara és l'hora Sr. Ros de demostrar amb fets les seves paraules que sempre ha posat els interessos del poble per davant dels del seu partit i fins i tot per davant dels seus personals.
Tenim el poble enfonsat anímicament i en un desgavell d'obres. Alguns dels seus projectes pel poble, com el de Can Rivière, estan sent investigats pel jutge i ens costa veure com i quan s'ha de fer realitat la nova zona esportiva. La confiança el la classe política està sota mínims i el que és més greu sota sospita. Ens cal el seu gest per recuperar Llavaneres, com a mínim pel que fa a dignitat.
Vosté va ser el responsable de la gestiò de l'Ajuntament la passada legislatura. Va avalar els permisios i concursos d'adjudicació de les obres al poble. Algunes d'elles ara sota investigació judicial, sota sospita de blanqueig de diners i de gestió corrupte. Segueix ocupant el seu càrrec com a regidor i cap de la oposició a l'ajuntament i ara li demanem que dimiteixi per coherència i respecte al poble.
Així també ens estalviarà espectacles lamentable com el ple d'aquest mes en el que una regidora del seu partit ens convidava de manera histriònica a consultar els seus comptes corrents i ens assegurava que ens farien plorar. Ningú parla, a banda d'ella, que hagin posat la mà al calaix i si fos el cas és la justícia qui ho ha de dictaminar, del que parlem és de responsabilitat i de coherència.
Juntament amb la seva dimissió també ens agradaria que pogués trobar alguna altra feina també per aquesta regidora i així ens estaviariem els espectables lamentables als que en té acostumats amb les seves intervencions als plens.
Gràcies Sr. Ros i bona sort, de tot cor. Una sort de la que el nostre poble està, ara per ara, molt mancat.