divendres, 27 de febrer del 2009

Gràcies Nani


Els de Gent hem tingut també l'honor de poder treballar amb en Nani. En Joan Mora va ser regidor de Gent de Llavaneres des del 1999 i només en acabar la passada legislatura, el 2006, va passar a encapçalar la llista d'ERC.
En l'escuet i sorprenent comunicat de premsa de l'ajuntament, anunciant que l'alcalde havia destituït en Nani, s'explica que el motiu han estat les diferències personals en la gestió i no pas les divergències entre els partits de l'alcalde (CiU) i ERC.
Gent sí que hem tingut diferències i no pas lleus amb ERC, diferències que ha calgut anar llimant i que sempre ens faran estar alerta. Estem segurs que les discrepàncies ens han de fer millorar. El treball d'en Nani a l'ajuntament i la seva visió de com governar el poble sempre ens han semblat respectables i alliçonadores. El seu exemple i el seu paper sempre han de tenir un valor molt gran per nosaltres. Compartim molts del seus punts de vista sobre el model de poble que volem per Llavaneres.
No cal dir que la situació creada és molt desagradable i que d'entrada en el nostre ànim està el reconèixer la feina feta pel nostre company i amic Nani Mora.