diumenge, 5 d’octubre del 2008

Bicicletes per la sostenibilitat a Llavaneres

Aquest matí hem pogut gaudir d'una passejada en bicicleta per Llavaneres. Convocat per la regidoria de "medi ambient - transport públic i mobilitat" aquest acte ha posat fi a la setmana per la mobilitat celebrada a tot Catalunya.
Una cinquantena d'amics ens hem manifestat i ens hem fet sentir pels carrers del poble. Cal recordar tothom que també es fa poble, a banda de lluitar contra el canvi climàtic, anant en bici.
Al final del recorregut el regidor de Gent, Joan Rubal s'ha compromès a defensar els drets d'aquells que trien el desplaçament a peu o en bicicleta: "Cal tenir en compte el seu dret a desplaçar-se per llavaneres a peu i en bicicleta d'una manera còmoda i segura". "Caldrà tenir en compte també aquests tipus de desplaçament en els projectes urbanístics per Llavaneres."
L'acte ha acabat amb un refrigeri al parc de la Llorita. A la adequació i la preservació del Parc també s'hi ha referit el regidor que s'ha compromés a recuperar-lo i condicionar-lo per tal que tots en poguem gaudir.

El nostre model de poble passa necessàriament per condicionar els espais verds i per afavorir els desplaçaments sostenibles tan en Bicicleta, com a peu o en transport públic.