dilluns, 12 de novembre del 2007

Ben retratats. Llavaneres i el Museu Bassat

Aquests dies hem pogut llegir com es desinflava un altre bluf de l’anterior govern.
Tots hem vist, just abans de les darreres eleccions, com des del govern sortint se’ns volia vendre el projecte monumental del Museu Bassat d’art modern. Sense considerar el dèficit d’equipaments del poble, sense cap consideració en el POUM i només amb un afany de benefici electoralista el govern amb el Sr.Ros al capdavant va tornar a malbaratar una bona oportunitat per Llavaneres.
Amb un estil prepotent i despectiu amb la oposició, els anteriors governants, havien bastit d’amagat el projecte del Museu Bassat.
"Un projecte cabdal per Catalunya i Espanya", "Es realitzarà en diferentes fases doncs és d'una embergadura molt ambiciosa", "Es trobarà en un loc cèntric que ja tenim localitzat..." (8/01/2007)
Ben lluny d’ajuntar forces per un projecte que podia ser molt interessant, la manera de fer del govern Ros, va posar en guàrdia els partits de l’oposició.
Des de Gent sempre hem pensat que valia la pena estudiar, treballar el projecte i presentar alternatives per tal de provar de treure tot el profit d’una oportunitat que difícilment es tornarà a presentar.
El que és indecent i totalment injust és que ara el Sr.Ros provi de presentar el nou govern com a responsable que Llavaneres no tingui el Museu. Cadascú s’ha de fer responsable dels seus fets. Llavaneres no està prou preparat per allotjar un macro museu i feina hi haurà en dotar d’equipaments un poble en creixement i deficitari en serveis. Fets com aquest van castigar l’anterior govern en forma pèrdua de confiança i de vots.
Hem d’aprendre de les lliçons. No val a badar i el temps va posant cadascú al seu lloc. Esclaus de fets i de paraules, ells sí que han quedat ben retratats.
Foto: Capgros