dimecres, 13 d’agost del 2008

NO VOLEM LA "HINDEPENDÈNCIA" NI TAMPOC FAREM LA "REBOLUCIÓ"

Indigne d'algú qui es qualifica com a defensor d'aquest país nostre. Ens estem referint a la pintada que hem trobat aquests dies a l'entrada des de la NII a Llavaneres. La van signar uns “maulets” i també s'hi llegia “LLAVANERAS”. No recordem resta del contingut doncs al llegir-la ens va venir de seguida el : “Ho haveu vist ... La mare que els va parir!!!” d'aquell seguidor del Camp nou.

La pintada la va esborrar un funcionari de carreteres, més aplicat que els autors de la mateixa, abans que hi poguéssim fer la fotografia. Ara hi queden uns cartells que ja no conviden sinó a fer befa de l'actuació desafortunada, a banda d'incívica.
O aquests “maulets” no són d'aquí o en saben menys que un nen de primària (amb tots els respectes per la canalla).Creiem també que ni el mateix Arxiduc Carles d'Àustria hagués volgut aquests “maulets” a la Guerra de Successió. A veure si encara serà veritat que “els extrems es toquen”...

Encara estem pintant parets? No serveixen les cartelleres posades pel poble...? Tampoc no sabem aprofitar els espais a internet...? Si és així més val que deixem les reivindicacions a mans d'aquells que amb més educació i estil les puguin defensar amb molta més dignitat.

Per expressar les idees de cadascú no cal embrutar l'espai públic i tampoc cal faltar als demés. Evidentment també denunciem aquells que reivindiquen fent ús de la violència.
El que ha fet aquesta bretolada cal que es plantegi a quin segle viu, quins són els principis que defensa i quina és la millor manera de fer-ho. Per cert tampoc no li aniria malament repassar algunes de les més elementals normes d'ortografia catalana.