divendres, 8 d’agost del 2008

ARA SÍ: L'ESCOLA BRESSOL SANT NICOLAU MUNICIPAL

ARA SÍ podem celebrar que l'escola bressol Sant Nicolau passa a ser municipal
clickeu la imatge per llegir l'article del web municipal
Del conveni amb la propietat de la Llar Sant Nicolau se'n ha derivat una dura negociació. Les males gestions de l'anterior govern van ser declarades il·legals per la Generalitat i encara els senyors i senyores del PP defensen que no és cert que hi hagi cap problema. Encara no volen admetre que la Generalitat no autoritzés l'acord de l'anterior govern PP-PSC sobre el pla parcial que afectava aquesta instal·lació. Les contrapartides econòmiques, ofertes pel govern del PP al propietari, sobrepassaven en molt al que s'acostuma en aquests acords. La propietat, malgrat la sentència oficial, reclamava el que li havia promès l'anterior govern. Promeses que responien a la necessitat electoralista i demagògica d'aparentar resoldre problemes quan en el fons els estaven creant. És massa senzill i també irresponsable negociar a la baixa amb els béns comuns.
El nou govern actual ha mantingut una postura decidida defensant la legalitat del procés. La voluntat de negociar s’ha reprès per part de la direcció de l'escola bressol quan passats uns mesos han entès que la postura de l’Ajuntament era ferma i que no transigiríem acceptant el conveni anterior. Es va deixar ben clar que s’havia de complir la legalitat en tot el tràmit, incloent la forma de pagament (que no podia ser amb parcel·les) i que calia una nova valoració a la baixa dels béns a comprar.
Bona feina.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per oferir un servei "d'autoexperimentació" on la única finalitat es que els infants aprenguin per ells mateixos, sense que ningú els hi digui el que està be o malament en una periode imprescindible per adquirir els principals valors en les seves vides. Millor que s'haguès quedat com estava. Privatitzada.
El principal problema a més es que les dos escoles bressol ofereixen el mateix concepte.
El preu no es un preu acord a un preu públic, i el personal tampoc ho és.

Salutacions