dissabte, 2 d’agost del 2008

GENT INDEPENDENT: PROPOSTES DE MILLORA

Els de GENT, aquesta legislatura 2007-2011 formem part del govern. Treballem per un govern de canvi i defensem la nostra proposta d’un model de poble sostenible, participatiu i solidari.
GENT compta amb un sol regidor davant dels 5 de CiU i l’únic d’ERC. Hem de ser conscients del nostre pes al nou govern. El compromís amb l’equip de govern actual no treu que com a grup tinguem alternatives i amb una veu crítica les exposem en aquest bloc.
Amb la secció NECESSITA MILLORAR pretenem deixar ben clares les propostes del nostre grup. Pretenem una veu independent i crítica amb les actuacions del consistori però sempre des de la visió constructiva que qualsevol grup polític ha de tenir i encara més un grup independent com el nostre.


NECESSITA MILLORAR:

PRECIPITACIÓ PER LA INAUGURACIÓ DEL CAMP DE FUTBOL
“Una conversa anticipada amb els veïns hagués resolt bona part del problema.”
“Hem de tenir clar que s’ha de deixar de pressionar per evitar que la recepció del camp de futbol és faci de qualsevol manera i a qualsevol preu.”
Aquesta Festa Major hem pogut participar de la inauguració del camp nou de futbol. És una llàstima que aquest fet hagi provocat protestes i incomoditats als veïns de la zona. No és tant pel què sinó pel com s’ha fet.
Hauria estat millor respectar escrupolosament les condicions que en el conveni establien de manera precisa la posada en marxa de la instal·lació. Així, entenem que tot i que la inauguració es podria haver fet, no eren aquestes les maneres. No calia precipitar-se, ni forçar les coses creant aquest malestar. Els veïns de la zona implicats en el conveni no han estat informats. Una conversa anticipada amb els veïns hagués resolt bona part del problema.
Hem de tenir clar que s’ha de deixar de pressionar per evitar que la recepció del camp de futbol és faci de qualsevol manera i a qualsevol preu. Si amb les presses per poder disposar del camp s’assumeix tal i com està actualment, les deficiències que apareguin les haurem d’assumir des de l’ajuntament. Cal deixar clar a tothom i també a l’empresa que la recepció no es farà abans que el departament d’urbanisme de l’ajuntament entengui que està tot correcte. No hem de córrer, cal fer la feina ben feta. Les presses ara poden representar més inconvenients a mig i llarg termini per a tots. Es demana paciència en especial als clubs i als esportistes. El govern també ha de donar exemple i deixar molt clar a totes les parts el protocol, els terminis i les condicions d’entrega de la instal·lació.
Si ho fem bé, tots en sortirem beneficiats.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Precipitat ? Quans anys necesiteu per acabar un trist camp de futbol ?

Blog Gent de Llavaneres ha dit...

El problema amic meu no és QUANT de temps cal sinó QUI ha de fer-ho i per tant QUI haurà de pagar-ho. La responsabilitat, ara mateix, és de l'empresa fins que l'ajuntament rebi oficialment l'obra. Si la recepció es fes ara seria l'ajuntament, es a dir tots nosaltres, els que hauriem de fer front a les despeses de l'acabament de les instal·lacions, i no tan sols les del "trist" camp de futbol.