dissabte, 29 de març del 2014

UN ADÉU, MÉS QUE MERESCUT

Els també són una minoria "irreductible"
Benvolgut/da llavanerenc/a: 
Aquesta setmana haureu rebut la carta de l'alcalde, per poc, que enllacem al final d'aquesta nota.
Si bé pot ser lícit que l'alcalde utilitzi el correu per comunicar-se amb els ciutadans, el que no veiem tan clar que sigui de rebut el to i el contingut de la carta.
Al costat del comiat, per la moció de censura que “probablement prosperarà”, i dels agraïments de torn, hi ha al·lusions als grups “de l'oposició minoritaris” que la presenten i a la seva “actitud destructiva”. Aquestes consideracions personals no són admissibles per part d'un alcalde, tampoc quan li queden pocs dies de mandat. Els regidors són representants del poble i també se'ls hi deu un respecte.
Resulta que “els grups minoritaris” demà guanyaran la moció per majoria i que del tarannà “destructiu” n'és la mateixa carta un clar exemple. Un tarannà destructiu que ha patit l'equip de govern sota el “lideratge” del mateix Graupera Fàbregas.
Esperem, com aquest alcalde, que el temps posi cadascú al seu lloc i que un dia ens pugui respondre, això sí amb una tramesa pagada de la seva butxaca, perquè va deixar el seu partit, perquè va expulsar al regidor que ara serà alcalde, per què va perdre la majoria de govern, per què es va desintegrar el seu grup municipal, perquè no s'ha vist TV Llavaneres, quant ens ha costat el pacte amb el PP, perquè no ha respectat les decisions del ple, ... i tantes altres qüestions que han fet del seu mandat un dels més foscos i lamentables de la història del nostre poble.
Volem un poble net de representants imputats i sota sospita, segur que les accions de govern es faran amb l'únic objectiu de beneficiar el poble i tranquils que la majoria actuarà amb respecte a les minories, amb voluntat de diàleg i que la gestió serà honesta i transparent.
Ara que l'alcalde estarà en minoria, i d'aquí ben poca estona a l'oposició, no haurà de patir doncs procurarem que se'l respecti encara que ell no ho hagi fet de la mateixa manera.

I si en Graupera Fábregas es presenta un altra vegada, cosa que no li recomanem, prengui bona nota del què li ha passat i reflexioni també sobre el perquè. Tots hi sortirem guanyant, i això sí, ara també ben orgullosos de ser de Llavaneres.