dijous, 20 de març del 2014

PROBABLE NOU GOVERN A LLAVANERES


Des de l'inici de legislatura, ara farà tres anys, que venim dient que Llavaneres amb aquest govern Graupera -PP, no va enlloc. Pacte de sous, imputacions de l'alcalde, desintegració del principal grup municipal, incompliment dels acords del ple, convocatòries dels plens per dificultar l'assistència dels regidors, nul·la transparència de la gestió pública, desinformació dels regidors de l'oposició, impediments a la feina dels regidors, ... són entre d'altres el que ha provocat que l'oposició ara tingui raons i prou força per proposar una moció de censura contra l'alcalde Graupera Fàbregas, amb tot a favor per guanyar-la. La moció de censura es podria votar en ple el proper dissabte 29 de març .

El nou alcalde proposat és en Juan Manuel García, regidor d'Unió i que va ser expulsat del govern Graupera-PP. La seva candidatura serà recolzada pels 11 vots dels regidors de CDC, UDC, ERC, GENT, SOS i PSC. Els partits proposants de la moció han acordat fer un govern de concertació, fins a final de legislatura el maig de 2015. Les prioritats han de ser la transparència en la gestió i la informació clara al poble, sobretot de la situació financera real de les arques municipals.

Estem convençuts que Llavaneres necessita el canvi. L'acord, entre forces de molt diferent signe, fa evident que la situació actual havia esdevingut insostenible. El temps ha de demostrar que l'acord és possible i que la política dels qui treballen per trobar punts en comú i el bé comú té més futur que la dels qui s'han limitat a buscar les diferències i a defensar els interessos particulars.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora...jc tinc el cava a la naevera

mmolinàs ha dit...

Ara és l'hora de la il3lusió i també de la responsabilitat. Seguirem exigents amb tot allò que faci referència a Llavaneres. Ànims a tots.