dimarts, 11 de setembre del 2012

Un alcalde que ja no ho és ... tant


Aquest dilluns 10 de setembre s'ha entrat una instància a l'Ajuntament en la que es demana a l'alcalde Bernat Graupera la renúncia a la seva acta de regidor de l'ajuntament de Llavaneres. 


A l'escrit s'adjunta un document oficial signat pel mateix president de la delegació comarcal de Unió Democràtica de Catalunya. Es fa públic que el mateix Graupera va enviar un correu a UDC, el 22 de juny del 2011, demanant la baixa del partit i per tant ara ja no és militant del partit que representava a les eleccions.
Les preguntes que se'ns acudeixen són:
  • Perquè en Bernat demana la baixa al partit al cap d'un mes d'haver-se fet les eleccions.
  • Per què el partit UDC triga més d'un anys a demanar-li l'acta de regidor.
  • Per a qui eren els vots de la candidatura de CiU a les passades municipals? Per a CiU, per al PP o pel mateix Bernat Graupera?
  • Sabrà respondre amb honestedat una alcalde que ha quedat en entredit quan ja no representa el partit pel que es va presentar?
Això ni és net, n i tampoc segur, ni molt menys tranquil·litzant.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

El que es va dir aleshores és que en Graupera estava enfadat perquè tot i el munt de càrrecs que tenia CIU per repartir després del canvi de govern a la Generalitat, a la Diputació i al Consell Comarcal del Maresme, no li varen donar cap a ell.
Havent tornat a accedir a l'alcaldia, se sentia amb dret a reclamar algun càrrec en aquestes institucions, però pel que sembla, les relacions amb Unió a Llavaneres i fora de Llavaneres no eren massa bones per les seves contínues sortides de mare com a alcalde. Davant de la negativa, pel que es veu, va demanar la baixa al partit, el que li va ser concedit amb (sembla) la major de les alegries...
Avuí s'ha fet palès durant l'ofrena, que cada dia està més sol. Encara que el seu amic Molins pugui mostrar-se indignat.
La senyora Carreras, però, abans valedora i defensora, sembla que també l'ha abandonat. Ens hem de preguntar Per què? La resposta l'ha de donar ella.

Miquel Molinàs ha dit...

Molt trist que en Jaume Tresserras hagi hagut de deixar l'ofrena.
Com és que ha estat ell només qui ha abandonat la comitiva?
Trist que les ambicions i els personalismes d'aquest alcalde acabin enfonsant un grup amb tanta tradició com el de CiU a Llavaneres.
Els seus companys de viatge, Nogueras, Carreras, .. que no ho veuen? A què esperen?

Anònim ha dit...

Una situació interessant:
si fa més d'un any que Bernat Graupera no pertany a Unió, com és que encara forma part del grup municipal de CiU?

Que n'opinen els altres regidors de CiU i els socis de govern del PP?

Ens trobem amb un alcalde no adscrit a cap grup polític.

Qui és ara el potaveu de CiU al Ple de l'Ajuntament?

Tot i que en Graupera, segons La Vanguardia, ha declarat que no renunciarà, caldrà veure si la resta de regidors volen mantenir-lo com alcalde.

Qui presentarà la moció de confiança?

Anònim ha dit...

El que sembla és que tenim un alcalde bastant dictador. Ell fa i desfà segons li ve en gana, sense coherència ni sentit comú.

Anònim ha dit...

No oblidem que si encara es manté en el càrrec, és gràcies a una majoria de regidors que li donen suport

Molinàs ha dit...

El més preocupant és això, els que encara li donen suport malgrat aquesta deriva constant, arbitrarietats, sospites i falta de coherència política.
Quin preu té tot això? A banda dels sous inflats i indecents, una manca de programa de govern. Es van comprometre a fer el PAM al ple del juny, quan el veurem?