diumenge, 18 de març del 2007

La primera pedra de la Nova zona esportiva. Què s’hi amaga al darrere?

La primera pedra de la Nova zona esportiva. Què s’hi amaga al darrere?

La pressa dels polítics que només volen resultats sense previsió ni consulta són els que estan venent Llavaneres.

Dos mesos abans de les eleccions i els polítics d’aquest govern PP-PSC ja n’estan provant de treure profit. El pitjor és que el profit el treuen només ells i els especuladors. Encara no s’ha posat la primera pedra i ja s’està parlant de les inscripcions per l’ús de les instal·lacions esportives. És el mateix que el Carrer de Munt aixecat, quan l’han tingut abandonat durant tota la legislatura i que l’adjudicació de les VPO abans que estiguin construïdes.

A Gent de Llavaneres estem convençuts que la d’avui (18-03-07) no és la primera pedra i volem explicar el que s’hi amaga al darrere.

  1. Aquesta Zona esportiva està fora del POUM. Un aspecte que GLL venim denunciant des de l’inici de la legislatura i que ens va portar a votar en contra del Pla. No s’explica com es pot construir una zona esportiva, un projecte amb tanta transcendència sense tenir-lo en compte en el Pla General.
  2. L’especulació amb els terrenys municipals que provocarà la massificació de la zona centre del poble s’han aprofitat per finançar l’obra. Amb la Zona Esportiva hi van uns 200 pisos i la pèrdua del patrimoni més important que tenia el municipi: el terreny que ocupa actualment el camp de futbol, la piscina, el pavelló i l’antic Institut. En aquest espai si construirà un altre centenar de pisos i 400 places d’aparcament de gestió privada i al voltant de 20 locals comercials.
  3. La concessió per cinquanta anys de la gestió de les instal·lacions a la mateixa empresa constructora. És evident que l’empresa que gestionarà la zona esportiva ho farà per treure’n un rendiment econòmic que no repercutirà mai en favor de les economies de les entitats esportives del Llavaneres. Aquestes se’n podrien haver beneficiat si ho haguessin gestionat elles mateixes, com passa en tots els municipis. Difícilment podrà néixer un Club de Natació en el municipi que té més piscines per habitant d’Espanya.

Tots volem un Llavaneres amb unes instal·lacions de qualitat però no admetrem segons quin preu sigui el que s’ha de pagar.

No estem d’acord ni amb la planificació, ni amb el finançament, ni amb l’acord de gestió final de les instal·lacions de la Nova zona esportiva. No ens agrada la gestió d’un govern que tira la pedra i amaga la mà.

JA NO PODEM PARAR L’OPERACIÓ ESPECULATIVA.

SÍ PODEM RECUPERAR ENCARA LA GESTIÓ MUNICIPAL DE LA ZONA ESPORTIVA COM?

    NO CAIGUIS EN LA TRAMPA D’INSCRIURE’T!,

I A LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS APOSTA PER EL CANVI!