dissabte, 24 de març del 2007

Crónica de la primera pedra

ZONA ESPORTIVA MUNICIPAL, UNA PROPIETAT PRIVADA AMB SERVEIS MUNICIPALS I QUE PAGUEM ENTRE TOTS, ELS DE GENT DE LLAVANERES TAMBÉ HI ÉREM
La manca d'informació i una gestió de cara a la galeria del govern PP-PSC fan perillar el futur de l'esport al nostre poble. La festa d'inauguració ja va representar problemes pels que també som del poble.


Molta gent per posar la primera pedra, un acte multitudinari el d’aquest matí de diumenge (18-03-2007). La posada en escena ha estat d’un nivell alt per un acte polític de propaganda d’un negoci que ves a saber el que ens ha costat. Això sí no hi faltava tampoc la carpa en la que podies deixar les teves dades personals per la empresa que explotarà les instal·lacions que encara no tenien ni la primera pedra. És evident que el negoci sí que n’hi ha alguns que el tenen molt clar, el que és trist és el nivell polític d’altres més propers.
En un acte en el que els accessos a peu els ha hagut de demanar els de Gent de Llavaneres doncs no estaven previstos, on l’aparcament ha quedat curt en pocs instants, i en el que la presència de personatges mediàtics ocupant la tarima han fet passar per alt els detalls més importants de la operació urbanística i del negoci que representa aquesta nova Zona Esportiva. Entre jugadors, publicistes i presentadors de televisió, amb tots els respectes per aquests, es volia fer passar per alt el preu que Llavaneres ha hagut i haurà de pagar per aquest servei.
Famosos, inflables, mitjans de comunicació, les samarretes de SOS Llavaneres que també s’hi han deixat veure i també molta gent desinformada, com també acostuma a passar. Els de Gent de Llavaneres hem volgut fer arribar la nostra opinió repartint unes butlletes i no ens ho han posat fàcil. Està clar que no tenim prou nivell pels que manen al poble. D’entrada ens han dit, molt educadament això sí, que no podíem repartir la informació. Quan el regidor ha demanat l’ordenança que ho prohibia han tornat dient-nos que aquell lloc era “propietat privada” i que havíem de marxar i repartir la informació fora del recinte. Hem continuat la feina des de l’entrada era prioritari informar i no d’enfrontar-nos a l’autoritat.
És feina de tots explicar el que passa i , sempre des del respecte per la opinió de cadascú, donar la informació per tal de crear estat d’opinió. Els de Gent de Llavaneres també hi érem.

1 comentari:

Miquel Molinàs ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.