dilluns, 27 de juliol del 2009

Volem menús també aquest estiu al Casal de la Gent Gran











Per: Manolo Ortiz de Lazkano

Des de fa temps que, per iniciativa del mateix Casal de la gent gran i amb el recolzament de l'ajuntament s'ofereix un servei de menjador al Casal. Per un preu mòdic 4€ s'ofereix un menú amb la finalitat d'afavorir el menjar sa, equilibrat i també en companyia als avis que ho vulguin.

Aquest servei es va iniciar aviat farà deu anys oferint servei tot l'any excepte els diumenges i els dies de festa. A l'estiu sempre s'havia donat servei. L'estiu passat el van utilitzar 264 avis i ara a l'agost d'aquest any el volen tancar.
M'agradaria saber qui pressiona la Gent Gran per que acceptin la supressió del menú diari amb el "cuento" que solament tres o quatre persones aprofiten el menú i d'aquesta manera, pugui fer vacances a l'Agost.
Pregunto: Com és possible que la Junta del Casal de la gent gran permeti aquesta deixadesa amb el seus associats? Com és que la regidoria de Benestar social no ha reaccionat?

M'agradaria que s'aclareixi la responsabilitat d'aquesta injustícia.
Salut:
Manolo, un de la gent gran
Imatge: Web Ajuntament de Llavaneres
Enllaç: Benestar Social Ajuntament de Llavaneres

2 comentaris:

Joan Rubal ha dit...

Amic, Manolo, com vas poder veure, ahir, en el ple li vam demanar a l'alcalde i regidopr de l'àrea que no es tanquès el menjador perquè és un servei important que també és necessari durant l'agost. Per vacances també es menja i, les persones grans que solen utilitzar el menjador del Casal de la Gent Gran no els apareix solució quan l'alcalde se'n va de vacances.
Sento dir-te que tinc poca esperança, per la resposta que ens va donar, que aquest menjador funcioni per vacances. Igual ens diuen que és un servei car, o que no hi ha ningú per atendre. Tot això són excuses.
Si no hi ha recursos, cal buscar-los per un servei social com aquest. Bé que ara es gastaran 50.000 euros (8 milions de pessetes) en càmeres de control de trànsit que no necessitem. Calcula, a 5-6 euros, posa, si vols a 1 euros el menú, quant es podríen servir. Feu la divisió.
De vegades manquen recursos i altres, el que falta és sentit social i responsabilitat.
Ara, això si, el setembre tornarà al Casal a fer-se la foto i a rebre copets a l'esquena.
Ho sento, Manolo, però no ho hem aconseguit.

Unknown ha dit...

Joan per sort ni tu,ni jo necessiten, el bus gratuït, ni el menú del casal, ni suprimir les barreres arquitectonicas, peró vivint en una comunitat, i hem de respetarnos.
Per això te agraïm tot el esforços que fas per la Gent Gran necessitada.
Moltes gracies Joan
salut : manolo