dijous, 15 de desembre del 2011

L’any que el Nadal no va arribar als carrers de Llavaneres

Per: Laura Gómez
Estimats i estimades veïns i veïnes de Llavaneres:
Em fa molta pena que aquest any no hi hagi ni una trista llumeta decorant els nostres carrers, no sentir les nadales que tant ambientaven en aquesta època de l’any,...
I tot això per què?
Doncs perquè, estimats, estem en època de retallades i d’austeritat, i els nostres governants han decidit que és molt millor així. Tant és que als pobles del voltant hagin trobat una manera més adient de ser austers, o fins i tot tant és que en un ple tots el partits de l’oposició els hi hagin suggerit idees per poder fer les coses sense “perjudicar” tant al veïnat. El tema està en que és cert que els governants han decidit ser austers, però amb les nostres coses. En canvi ells es retallen la paga extra de Nadal però...LA DE L’ANY 2012!!!!!! No la d’aquest any, ni tan sols la extraordinària de l’estiu, no, no!!!!
De que va tot això??? Però no són ells els mateixos que van suprimir els focs de l’estiu, no ens enganyem, per estalviar-se diners????????? (si haguessin pagat l’assegurança dels focs i la resta dels actes no hagués calgut suprimir res de res). D’això només fa 5 mesos i ara resulta que: NO LLUMS, NO ARBRE, NO MÚSICA...QUÈ PASSARÀ AQUEST ANY AMB LA CAVALCADA???? L’any passat no hi van haver prou caramels perquè l’ajuntament també va decidir retallar per aquí.
I que podem dir del famós parc de Nadal al poliesportiu??? Resulta que aquest any es farà només 4 dies i per la tarda tan sols. Abans entraves mig dia i pagaves 2’5€ ara pagarem per un sol dia (només de tarda) 5€.
Abans l’abonament de tota la setmana era de 20€, matí i tarda, i ara és de 16€ només 4 tardes. Què no es tractava de ser austers???? Ah, ja ho entenc!!! Què a la butxaca dels altres no cal!!!
Ho veieu com són austers els nostres governants?????
Quina sort que tenim!!!!! Així dona gust....i vinga a acomiadar gent, i vinga a perjudicar al pròxim, però ells són incapaços de treure’s la paga extraordinària de Nadal, perquè suposa molt d’esforç i, és clar, a final d’any no els quadraria la “caixa”, com si d’un negoci es tractés.
És aquest el tipus de persones que volem al capdamunt del nostre poble????
A mi, senyores i senyors, em fa vergonya i molta pena que haguem arribat a aquest punt.

Indignada...no indignadíssima: