dissabte, 26 de novembre del 2011

Mirant cap a l'altra banda

Quan la llei s'hauria d'aplicar per a tots de la mateixa manera, quan a l'ajuntament haurien de vetllar per que no es facin tractes de favor ens hem assabentat que hi ha hagut algú que n'ha tret profit.
Un particular que sense encomanar-se a ningú ha fer obres importants i no autoritzades en terrenys no qualificats per aquestes actuacions urbanístiques.
El govern, davant la denúncia de l'oposició, ha acabat enviant els seus experts per tal d'avaluar la intervenció. Aquests s'han expressat de forma taxativa valorant de manera clara i negativa la construcció d'aquests elements i encara l'alcalde no veu clar que s'hagi de posicionar en contra d'aquesta flagrant manca de respecte a la norma general.
Encara hem hagut de suportar veure com el que s'anomena alcalde ha anat a compartir àpat amb el responsable d'aquesta infracció i com ha tractat amb menyspreu al regidor que ha posat en coneixement la situació.
Serà que en aquest poble tornem a tenir gent amb privilegis? Serà que la justícia ho és per a uns més que pels altres? Serà que aquest alcalde és un irresponsable i no té encara clar que ser alcalde és ser-ho per a tots els veïns?
Encara en som alguns que no podem mirar cap a una altra banda sense que ens caigui la cara de vergonya.