divendres, 4 de novembre del 2011

De què tenen por?

Aquí podreu veure i escoltar la intervenció de'n Joan Rubal al ple extraordinari del dijous 3 de novembre referent a l'aprovació del Compte general de l'Ajuntament en l'exercici 2010.

La primera reflexió és per què es convoquen tants plens extraordinaris si amb el pacte dels sous de CiU-PP, o el que és el mateix Graupera- Bartomeu, es va renunciar a convocar el ple cada mes i es va passar a fer-ho cada dos mesos? De què tenen por?

En la seva intervenció en Joan es fa la mateixa pregunta quan exposa que els regidors de l'oposició tenen limitat l'accés a les informacions referents als comptes de l'ajuntament. Si no hi ha res que amagar de què tenen por? L'alternativa és confirmar que la incompetència d'aquest govern i un dels seus més grans errors és el de perdre el respecte i la consideració que cal als regidors de l'oposició com a representants públics i com a garants del control que cal a qualsevol govern.



Vagi el nostre reconeixement a en Joselu per fer-nos arribar aquesta informació d'un ple també “segrestat” informativament parlant.