divendres, 11 de novembre del 2011

Un servei de logopèdia molt particular

A data 28 d'octubre s'ha publicat un BAN de l'ajuntament amb una convocatòria pública i oberta per a tots els professionals logopedes establerts al municipi.
Aquest servei que fa temps que oferia el nostre ajuntament ara s'ha suprimit. Quan somiem un poble just també hi desitjaríem un servei com aquest. Si el servei funcionava bé, per què s'ha donat de baixa la logopeda contractada per l'ajuntament? Quins avantatges representarà pel poble els canvis? Quan es pensen estalviar? valdrà la pena? És un nova retallada? Per què no comencem per retallar els sous dels regidors de l'ajuntament? Per què no establim mesures per gestionar millor els diners de tots?
Alguns, a sou de l'ajuntament, defensen que el servei es manté al poble encara que sigui ofert per empreses particulars. El que ens sorprèn i ens indigna és que ja hi ha una empresa “particular” que s’ha posat en funcionament abans de la publicació del BAN i que ja informen quan s'hi truca d'ajuts econòmics pel servei de part de l'ajuntament. On és el conveni signat amb aquesta empresa?, s'ha ofert la mateixa informació i oportunitats també a d'altres professionals? Es pensa seguir algun protocol per adjudicar aquest servei? Massa preguntes per algú que no és el primer cop que es precipita jugant amb els drets i els serveis de tots.
Hi ha detalls que encara fan més pudor.. 
Sabeu qui està relacionat amb la propietat del local on s'ha instal·lat aquesta nova empresa de logopèdia? Doncs heu encertat, el local és propietat de Bernat Graupera, el que fa d'alcalde al poble.
La dona del Cèsar a més de ser honrada també hauria de semblar-ho.