dissabte, 23 de juliol del 2011

Plou sobre mullat

Estarem sempre amb tots aquells que parlant d'austeritat i de racionalitat siguin coherents. Tenim també molt clar que els nostre paper a l'ajuntament serà sempre dir el que pensem i no amagar cap carta.
Aquest any els focs de la Festa Major ens els haurem de pintar a l'oli

Al programa de la festa major, al comunicat de l'alcalde Graupera i del regidor de Cultura i Festes Nogueras, es parlava d'un “programa potser un xic més auster però no per això mancat del mateix rigor i qualitat”. Hem trobat a faltar el rigor i la qualitat així com també les havaneres a la platja, el castell de focs i el ball a Sant Pere aquest diumenge de Festa Major.
En el cas del castell de focs podran dir que hi havia previsió de pluges, tot i que quan va ser l'hora no va ploure i que l'alerta meteorològica va ser per l'endemà, però també ens hauran d'explicar ( no hi ha cap informació al respecte al web municipal) perquè no es va exigir a l'empresa dels focs que esperés fins al darrer moment per si no plovia o perquè no es va exercir el dret d'ajornament dels espectacles (condicions que haurien d'estar recollides al contracte). Els ajuntaments, a l'hora de contractar aquests serveis, també contracten una assegurança que els cobreix en cas de condicions climatològiques adverses com la pluja o el vent. Es va contractar l'assegurança? Es va esperar fins al darrer moment per contractar-la i aleshores era molt cara? Quants diners haurem de pagar ara a l'empresa contractada per l'anul·lació de l'espectacle (el 30 o el 40%)?
Permeteu-nos des d'aquest racó dues propostes amb ganes de compartir festa i sense gens de rancúnia.
La primera és una actuació del grup d'Havaneres dels Cremats que versionen la cançó d'Albert Pla “El fantasma”
La segona és la cançó “Tot això eren vinyes”del grup Ai, ai, ai (els que no vam poder escoltar al ball a Sant Pere) amb una clara referència als problemes també de la nostra comarca. (l'escoltareu després de la publicitat ;-)


Mentre tant a Llavaneres ens hem quedat sense els espectacles i sospitem que ha estat per una mala gestió d'aquells que han pensat i assegurat els seus sous abans que pensar i assegurar la Festa de tots. Esperem explicacions doncs tot fa pensar que plou sobre mullat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

i tant que plou sobre mullat encara que no plogui o, sobretot, perque al final no va ploure. Tot i aixi, en aquest mon de fantasia (mentides) em diuen que en una entrevista (una mes) a Maresme Digital, l,alcalde arriba a dir que si que va ploure, deu ser que, com que ja havia marxat cap a casa seva, no sap el temps que feia a Llavaneres,
i els focs no hauran costat diners, pero una vegada mes estalvien en allo que afecta al poble i no en el que els afecta personalment.
Lo tuyo es mio y lo mio tambien.