dimecres, 18 de març del 2009

En Bernat Graupera (CiU) deixa el govern en minoria


CiU deixa un govern monocolor en minoria a l'ajuntament de Llavaneres. És cert que hem patit també al poble governs en majoria monocolors que són també, sense cap mena de dubtes, un perill. Fins fa poc teníem un govern amb majoria de tres partits CiU, ERC i Gent de Llavaneres que, al nostre criteri, era el millor que podia sortir de les passades eleccions.

Ara el Pacte de govern s'ha trencat. Des de Gent de Llavaneres en fem responsable l'actual alcalde Bernat Graupera doncs sense consulta prèvia i sense motiu justificat ha destituït un regidor del govern. Un pacte es basa en la lleialtat als acords presos i en el respecte als altres socis. La manca de diàleg i la poca capacitat de treball en equip d'en Bernat ha fet inviable la continuïtat de Gent de Llavaneres al govern. No som capaços de veure un futur clar del nou govern de Llavaneres en minoria i amb un alcalde que s'ha mostrat mancat de personalitat, de capacitat lideratge i de diàleg, incapaç de generar confiança en la resta dels partits representats al consistori i fins i tot en els del seu mateix partit.

Creiem que la nostra gestió al govern es trobarà a faltar. El control de l'acció de govern que hem fet des de la corresponsabilitat i la participació directa l'haurem d'encarar ara des de l'oposició, amb propostes de moció i amb preguntes al govern. Aquesta feina serà lògicament, més difícil, però aquesta era la sortida que hem considerat més honorable.

Podeu estar segurs que el nostre objectiu continua sent un poble just i sostenible i el camí el continua marcant el nostre programa electoral. Continuarem sent molt exigents amb el govern de Llavaneres tal i com ho hem estat fins ara.