dijous, 26 de juliol del 2012

L’exemple dels plens ... a Cabrils


Mentre a Llavaneres s’han reduït els plens municipals, ara els fem cada dos mesos, a Cabrils els fan fins i tot participats. 
Mentre a Llavaneres ens fan molt difícil veure’ls per la TV local, els veïns a Cabrils no tenen cap problema per veure’ls des de casa . 
Mentre a Llavaneres està prohibit que el públic participi al ple, a Cabrils ho poden fer.
Mentre a Llavaneres obliguen els regidors a presentar les preguntes per escrit una setmana abans i està prohibida qualsevol altra pregunta, a Cabrils els regidors poden fer les preguntes que vulguin, amb l’ordre que més els convingui.
Ara a més la gent podrà participar al ple en la deliberació sobre l’assignació d’una partida de 50.000€ als pressupostos del 2013. Com ho farem nosaltres?
Està clar, a Cabrils hi ha un govern que no te res a veure amb el nostre. Tot i que, com al nostre, hi governa CiU amb el PP. No és doncs un problema de partits, és un problema de persones..
De què té por aquest govern? de no poder justificar les seves decisions? Des del primer moment hem sospitat que aquest pacte de govern d’interès, amb la finalitat de blindar els càrrecs i la gratificació econòmica, no pot ser bo per Llavaneres.
La participació hauria d’interpretar-se com un element per la millora de la gestió. Retallar la participació és senyal que no es confia ni en un mateix. 
No ens agrada que ens comparin i menys amb Cambrils, doncs estem a anys llum d’ells per culpa d’aquest govern poruc i inoperant.
Veniu al ple i no renuncieu a la participació. Si ens mantenim al marge estem fent el joc als dèspotes i això és molt perillós. Dilluns 30 ple ple municipal a les 21h.