dimarts, 31 de juliol del 2012

Els pares de l'escola bressol municipal Minerva indignats


És una llàstima que una de les coses que funcionava molt bé fins ara al poble, com és l'Escola bressol Minerva, ara estigui generant tants de problemes a les famílies que fins ara en gaudien.
El responsable, per nosaltres, en torna a ser aquest govern inoperant i incapaç. Ahir en ple es va aprovar una concessió poc transparent i plena de sospites.
S'havia de fer el concurs per la concessió de la llicència de gestió que finalitzava i aquest concurs s'ha fet tard i malament. No s'ha convocat el representant de l'oposició al concurs tal i com s'havia acordat al ple. Aquest fet ha provocat que ERC hagi impugnat el concurs i ara tot quedi pendent de la resposta del Departament d'Ensenyament de la Generalitat.
Hi ha dubtes raonables que s'han prioritzat les qüestions econòmiques per sobre de les pedagògiques. No s'ha informat ni consultat els pares i quan s'ha fet s'ha fet malament. S'ha desfet l'equip pedagògic que fins ara complia amb les seves responsabilitats.
El regidor, Sr. Nogueras, s'excusa dient que han tingut la baixa d'una tècnica,... Quan temps fa que sabien que s'havia de fer aquest concurs?, anys... El regidor tampoc no sabia que l'empresa a qui s'ha acabat concedint la gestió havia convocat els pares nous de l'escola, abans fins i tot de l'autorització per ple. Una reunió vergonyant que va provocar la indignació dels assistents per les formes i el contingut de la mateixa i que en lloc de tranquilitzar pares i mestres encara els va preocupar més. Qui doncs va autoritzar la nova gestora a fer aquesta reunió? El regidor diu que no va ser. Qui doncs? L'alcalde potser...? Aquest personatge, a un quart d'una de la nit, va marxar pitant del ple doncs devia considerar que era l'hora de plegar. Molts pares es van quedar, fins a quarts de dues de la matinada, provant d'esclarir l'assumpte i des d'aquí agraim l'actitud del regidor Sr. Nogueras que també es va quedar per atendre'ls. El regidor va assegurar que aquesta mateixa setmana, dijous o divendres, la nova gestora convocarà una reunió, en la que hi ha confirmat la seva assistència, per tal d'aclarir la situació creada.
La mala gestió,els conflictes personals i la manca d'ètica política tornen a enterbolir la bona marxa d'un servei que funcionava molt bé fins al moment. Continuarem treballant per defensar aquests serveis així com les persones que compleixen amb les seves responsabilitats.
Podeu llegir l'escrit del regidor de Gent Joan Rubal sobre aquest tema.