dimarts, 12 de juny del 2012

Cafè tertúlia amb els regidors



dia: dissabte 16 de juny
hora: 17h
lloc: Ca l'Alfaro

Aquest dissabte us convidem a prendre un cafè amb els regidors. Ens trobarem a les cinc de la tarda i tot prenent un cafè a Ca l'Alfaro volem fer junts un balanç d'un any de govern municipal i poder parlar també de tot allò que ens interessa d'aquest poble nostre i de tots. En Joan Rubal i l'Emili Minguell, regidors de Gent, explicaran el seu dia a dia a l'ajuntament  i procuraran respondre tot allò que vulguem comentar. També podrem gaudir de la companyia de regidors d'altres partits als que agraïm moltíssim que hagin acceptat el convit.

Això de la política agafa el seu sentit més interessant quan ...
... és oberta i transparent,
... els interessos dels particulars tenen el seu contrapunt amb els de la comunitat i ens esforcem en donar sentit al complex joc de les prioritats
... de la discussió se n'aprèn i es procura trobar allò que ens uneix esforçant-nos en superar allò que ens separa,
... el parlar té per objectiu arribar a una solució del conflicte i no evidenciar les diferències entre la gent.
... la discussió és entre veïns que procuren el millor per a tots,
... la paraula del representant és una paraula honesta que cerca la veritat , ...

És difícil implicar la gent en el debat polític. Les informacions arriben tard i poc clares. Ara més que mai pensem que és una necessitat que tots ens comprometem per trobar una sortida a la situació més que complicada que hem d'enfrontar.
Fer arribar la realitat política de l'ajuntament al carrer, donar raons del nostre treball a la política municipal, acostar les decisions polítiques a la gent, fer participar tothom en els assumptes públics són principis al que els de Gent no volem ni podem renunciar.

Si et ve de gust volem fer un cafè amb vosaltres. Us esperem aquest dissabte a Ca l'Alfaro.