divendres, 29 de juny del 2012

Un bon alcalde 1

Permeteu-nos unes petites i senzilles normes de respecte i de civisme per a la gent normal. Pel que sembla alguns, que es deuen pensar que mengen a banda, es permeten no respectar-les.
Un bon alcalde representarà amb honor i respecte la resta de regidors i no els deixarà en evidència.

Això és el que no va saber fer en Bernat Graupera (CyU) quan va prendre la paraula al sopar de cloenda del curs de la Dona x Dona. Sense pensar gaire, i no és el primer cop, va fer referència a la poca presència de representants públics al sopar. Va dir : “ Només som tres regidors dels 17 que hi ha a l'ajuntament” .
En un tres i no res, i com qui no vol la cosa, va faltar: als seus companys de partit (CiU), dels que n'hi faltaven cinc, als seus socis de govern (PP), que de tres no n'hi havia cap, als regidors de l'oposició dels que només n'hi havia un, als organitzadors del sopar, a la resta de comensals i al poble en general provant de desprestigiar la classe política de Llavaneres. Suposem que ho devia fer per "guanyar punts" o vots .... L'únic que es va posar en evidència va ser ell mateix quan hauria sigut tan senzill fer un simple agraïment als regidors assistents.
Per cert també hauria pogut agrair el que no cantessin el “cara al sol”, ni que fos amb alguna copa de més, ni que fos en una intervenció “a títol particular”.
Ens queda tant per aprendre...
PS: Felicitats a la DXD per la seva activitat i pel seu compromís. Per molts anys