dissabte, 26 de maig del 2012

Arguments per una reflexió al Sol


Per: Miquel Molinàs
Quan hauríem d'estar parlant sobre la indignació que representa les retallades a la integració laboral dels discapacitats davant dels més de 20.000 milions d'euros del rescat de Bankia, ens fan parlar de l'estupidesa humana tot llegint la notícia de les dots cantaires del Regidor Costa (PP)

Permeteu-me compartir les meves reflexions al respecte:

1.  “És va fer en una ambient distès”... Si això ho fa en un ambient distès no em vull ni imaginar de què seria capaç en un situació difícil.
2. “S'hagués disculpat si algú li hagués fet evident que s'havia sentit ofès”... És que la resta de convidats al sopar el van seguir amb la broma estúpida de la cançó?? Ara jo també li dic que m'ha ofès i li demano que es disculpi. Em permeto suggerir-li que un bon moment per les disculpes seria el proper ple municipal.
3. “No ens podem posar en el que fa en la seva vida privada”. El sou de 2.000€ al més, que cobra el regidor Costa, també fa referència a la seva vida privada? Quan va parlar en públic i abans d'entonar les dues estrofes de la ignominiosa cançoneta no se l'havia presentat com a regidor de l'ajuntament de Llavaneres?

Són les comparacions odioses?
Costa – Camilla
La gallina Camilla és de goma i és mascota oficial de la missió SDO de la NASA. La Camilla també posa la cara al sol però ho fa amb finalitats científiques i no té cap vergonya de fer-ho públic.
"Tan sols dues coses són infinites: l'Univers i l'estupidesa humana, i de la primera no n'estic gaire segur ..." (Albert Einstein) 

Bernat - Esperanza Aguirre
Quan hi ha algú que no pensa com tu la solució és tapar-li la boca. No volem sentir xiulets?, doncs fem el partit a porta tancada. No volem preguntes que ens puguin posar en evidència?, doncs no s'admeten a tràmit les preguntes de l'oposició al ple.
Fa uns anys, Graupera (CyU), va trencar un pacte de govern amb ERC i Gent amb l'excusa d'unes diferències per una activitat juvenil que havia proposat l'aleshores regidor del govern Nani Mora (ERC) i que va acabar amb la seva destitució. Ara veurem quina és la seva coherència quan un altre soci, Sr. Costa del PP, canta en un ambient distès el 'Cara al sol'.

 
Govern (CDC- UDC) – Bens
Les ovelles són un dels animals més bonic però també el més beneit que hi ha. Sense criteri van seguint aquell que els hi sembla oferir seguretat. Ens agradaria alguna mostra pública de criteri per tal que no ens portem a confusió i sapiguem de quin peu calça cadascú.

I ara que cadascú en tregui les seves pròpies conclusions.
I per cert... la meva opinió sobre les retallades és que a més d'estúpides, són injustes i indecents.